Us (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Us (2019) online subtitrat in romana HD.

Adelaide se îndreaptă spre casa de plajă a familiei sale din Santa Cruz împreună cu soțul ei, Gabe Wilson si copiii lor, Zora și Jason si petrec ziua pe plaja, impreuna cu prietenii lor, Josh și Kitty Tyler. Adelaide, reamintindu-si de incidentul traumatic din tinerețe, in 1986, este îngrijorată de călătorie; Gabe, dornic să-și impresioneze prietenii, Josh și Kitty, cumpără o barcă și face glume referitor la temerile lui Adelaide. La plajă, Jason se rătăcește și vede un bărbat într-un costum roșu stând singur în nisip, cu brațele întinse, iar din mâini îi picură sânge, dar nu spune nimic familiei despre acest lucru.
Mai târziu, când s-au retras in casa, o familie ciudată, de patru persoane, apare pe drumul de pe plajă. Gabe încearcă să-i intimideze, dar acestia refuză să plece de pe aleea dinspre intrarea în casa lor, ba chiar îl atacă. Wilsonii observa că cei patru intruși sunt niste dubluri ale lor, conduși de Red, sosia lui Adelaide. Fiecare dintre ei poartă același costum ca bărbatul de pe plajă, iar dublura lui Jason, poarta o mască albă. Pe măsură ce se coboară noaptea, liniștea lor se transformă în teroare și haos, atunci când isi dau seama că acesti vizitatori neinvitați, au venit peste ei cu un scop precis si că totul se va termina doar când ei vor fi ucisi, sau când ei ii vor ucide pe intrusi.
Traducere in romana – Noi

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

sursa 6:

Us – Noi (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Us (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Us (2019) online subtitrat in romana HD. Adelaide se îndreaptă spre casa de plajă a familiei sale din Santa Cruz împreună cu soțul ei, Gabe Wilson si copiii lor, Zora și Jason si petrec ziua pe plaja, impreuna cu prietenii lor, […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !