Utøya: July 22 (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Utøya: July 22 (2018) online subtitrat in romana HD.

Filmul Utøya – 22 iulie urmăreşte prin intermediul unui personaj fictiv de 19 ani, Kaja, cele 72 de minute interminabile în cursul cărora extremistul de dreapta a urmărit şi împuşcat tinerii prinşi fără scăpare pe insuliţa din apropiere de Oslo.
O adolescentă se luptă să supraviețuiască și să-și găsească sora mai tânără în timpul crimelor de masă teroriste din iulie 2011 la o tabără politică de vară de pe insula norvegiană Utøya.
Kaja participă la o tabără social-democrată de vară pe Utøya cu sora ei mai mică, Emilie. La 22 iulie, participanții primesc vestea că o bombă a explodat în cartierul guvernului de la Oslo, dar consideră că aici sunt in siguranta, atâta timp cât se află pe o insulă, departe de oraș. În curând se aud focuri de arma, iar tinerii se disperseaza rapid, devenind clar că nu este un exercițiu. Kaja este separată de Emilie; când nu o poate găsi în cortul lor, intră în pădure incercand să o găsească.
Traducere in romana – Utøya: 22 iulie

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Utøya: July 22 – Utøya: 22 iulie (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Utøya: July 22 (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Utøya: July 22 (2018) online subtitrat in romana HD. Filmul Utøya – 22 iulie urmăreşte prin intermediul unui personaj fictiv de 19 ani, Kaja, cele 72 de minute interminabile în cursul cărora extremistul de dreapta a urmărit şi împuşcat tinerii prinşi […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !