We Have Always Lived in the Castle (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

We Have Always Lived in the Castle (2018) online subtitrat in romana HD.

Merricat, Constance și unchiul lor Julian trăiesc în izolare, după ce au avut o tragedie de familie cu șase ani mai devreme. Constance nu a părăsit casa în cei șase ani de când a fost judecată și achitată de moartea părinților ei. În fiecare marți, Merricat trebuie să meargă în sat pentru a face cumpărăturile, unde este hărțuită de săteni, care cred că Constance a scăpat de crimă. Merricat își practică propria magie protectoare prin îngroparea unor lucruri in jurul casei, pentru a păstra forțele răului la distanta.
Când vărul Charles intentioneaza să fure averea familiei, care este ascunsa intr-un seif, el amenință și un secret întunecat pe care acestea l-au tinut ascuns pana acum.
Traducere in romana –

sursa 1:

sursa 2:

sursa 3:

We Have Always Lived in the Castle (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
We Have Always Lived in the Castle (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! We Have Always Lived in the Castle (2018) online subtitrat in romana HD. Merricat, Constance și unchiul lor Julian trăiesc în izolare, după ce au avut o tragedie de familie cu șase ani mai devreme. Constance nu a părăsit casa în cei […]

Categorii:: Drama, Mister, Thriller

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.