Welcome to Marwen (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Welcome to Marwen (2019) online subtitrat in romana HD.

O victimă a unui atac brutal construieste un punct de atracție unic și frumos, pe care-l foloseste in scop terapeutic care să-l ajute prin procesul său de recuperare.
Mark Hogancamp (Steve Carell) a devenit victimă a unui atac violent atunci când cinci bărbați l-au bătut și l-au lăsat inconstient. În urma atacului, Mark a rămas fără memorie a vieții sale anterioare datorită leziunilor cerebrale provocate de atacatorii săi. Într-o încercare disperată de a-și recâștiga amintirile, Hogancamp construiește un sat miniatural din cel de-al doilea război mondial numit Marwen în curtea sa pentru a ajuta la recuperarea lui. Din păcate, demonii lui Mark vin să-l bântuiască când a cerut să depună mărturie împotriva celor cinci bărbați care l-au atacat.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Welcome to Marwen (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Welcome to Marwen (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Welcome to Marwen (2019) online subtitrat in romana HD. O victimă a unui atac brutal construieste un punct de atracție unic și frumos, pe care-l foloseste in scop terapeutic care să-l ajute prin procesul său de recuperare. Mark Hogancamp (Steve Carell) […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.