Ying (2018) online subtitrat in romana HD
0

Ying (2018) online subtitrat in romana HD
În Pei, un regat condus de un rege tânăr, imprevizibil si las, comandantul militar se confruntă cu pericolul atât în ​​interiorul cât și în exteriorul zidurilor palatului.
Comandantul Yu (Deng Chao) il sfatuieste pe rege (Zheng Kai) sa porneasca războiul împotriva unui vecin puternic, care a capturat orașul Jingzhou. Regele îi ignoră sfaturile, preferând să faca pace cu invadatorii, oferindu-si sora(Guan Xiaotong) în căsătorie pentru a încheia alianța. Yu planuieste un duel unu la unu cu, generalul Yang (Hu Jun), liderul forțelor invadatoare, pentru a decide soarta orașului.
Dar cel care urmeaza sa-l infrunte pe Yang, nu este cel care pare a fi: el este de fapt un fost copil sarac, Jing,care seamănă cu Yu, si a fost instruit sa devină”shadow”. Yu se ascunde prin camerele secrete ale palatului, ajutat de sotia sa, Madam (Sun Li), pentru ca Jing(shadow) sa-i poată lua locul la curte, păcalindu-i astfel pe toți, iar planurile lui sa aibă succes.

Shadow in traducere internationala

Ying (2018) online subtitrat in romana HD

Detalii Film: Added 3 ani ago
Ying (2018) online subtitrat in romana HD

Ying (2018) online subtitrat in romana HD În Pei, un regat condus de un rege tânăr, imprevizibil si las, comandantul militar se confruntă cu pericolul atât în ​​interiorul cât și în exteriorul zidurilor palatului. Comandantul Yu (Deng Chao) il sfatuieste pe rege (Zheng Kai) sa porneasca războiul împotriva unui vecin puternic, care a capturat orașul […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.