Yucatán (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Yucatán (2019) online subtitrat in romana HD.

Doi hoți de gulere albe concurează cu înverșunare, unul împotriva celuilalt, încercând să fure de la un pasager in varsta, cele citeva milioane pe care le-a câștigat la loto.
Cu cativa ani in urma, doi banditi , Lucas si Clayderman, experti in amagirea turistilor naivi, pasageri pe o nava care efectueaza croaziere de lux, nu mai vor sa lucreze impreuna. Rivalitatea pe care o au unul fata de altul, pentru ca iubesc aceeasi femeie, Verónica, ia facut sa-si piarda capul si sa-si ruineze afacerea. Ambii au convenit sa lucreze separat, Lucas in Marea Mediterana si Clayderman in Atlantic, dar o prada neasteptata il face pe Lucas sa urce pe nava fostului sau partener. Ce avea sa fie, la început, o excursie exotica de la Barcelona la Cancun (trecand prin Casablanca, Tenerife, Brazilia si jungla lui Yutacán), se transforma rapid intr-un duel amar, plin de inselaciuni si fara reguli.
Traducere in romana –

sursa 3:

Yucatán online subtitrat in romana.

sursa 4:

Yucatán online subtitrat in romana.

sursa 5:

Yucatán online subtitrat in romana.

Yucatán (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Yucatán (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Yucatán (2019) online subtitrat in romana HD. Doi hoți de gulere albe concurează cu înverșunare, unul împotriva celuilalt, încercând să fure de la un pasager in varsta, cele citeva milioane pe care le-a câștigat la loto. Cu cativa ani in urma, […]

Categorii:: Comedie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.