Zoo-Head (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Zoo-Head (2019) online subtitrat in romana HD.

Un dependent trăieste aceeași zi in mod repetat, atunci când el este plasat într-un program de reabilitare experimentală, care implică recuperarea memoriei.
Charlie este forțat de autorități să intre într-un tratament experimental radical de reabilitare, deoarece este dependent de un halucinogen puternic, cu efecte secundare complexe asupra memoriei, sperandu-se sa-și recapete memoria în care era înainte de a deveni dependent. Sistemul se blochează și devine prins într-o serie de amintiri îngrozitoare. Bântuit de traumele din copilărie, psihicul lui Charlie cedează în mod repetat ca mecanism de apărare, doar pentru a reporni cu recidive din ce în ce mai deranjante. Megan, prietena lui, ea însăși o dependentă aflată în recuperare, își dezvăluie profunzimea sentimentelor pentru el, iar Charlie își dă seama că de fapt are ceva prețios pentru care să trăiască, dar ar putea fi prea târziu pe măsură ce situația complicată a halucinaților sale extreme se intensifică, distrugându-i mintea pentru totdeauna.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Zoo-Head (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Zoo-Head (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Zoo-Head (2019) online subtitrat in romana HD. Un dependent trăieste aceeași zi in mod repetat, atunci când el este plasat într-un program de reabilitare experimentală, care implică recuperarea memoriei. Charlie este forțat de autorități să intre într-un tratament experimental radical de reabilitare, […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !